Äntligen! Hi5 får ny hemsida.

Niklas TigerNews

Tiden går fort när man har roligt!

Vår gamla webb såg dagens ljus när vi lämnade kedjan vi tillhörde och istället blev Hi5 den 1:a november 2010. Det betyder att den har levt i exakt åtta år, två månader och 22 dagar. Då var den toppmodern och i teknikens framkant, men utvecklingen går i rasande fart och tiden har med råge ätit upp det försprånget sedan länge. Sanningen är nog att något borde ha gjorts redan för flera år sedan. Men så är det ibland när vi har fullt upp med att räcka till för våra kunder – tiden räcker inte alltid till för allt man vill hinna med.

Nu har vi i alla fall äntligen tagit oss tid att göra vår hemläxa, och vi känner oss ganska stolta över resultatet. En ny webb med responsiv design (funkar lika bra i en dators webbläsare som på en surfplatta eller smartphone) och ett modernt och tidsenlig utseende ser dagens ljus idag. Vi har lagt mycket möda på att den ska vara informativ och att det ska vara lätt för dig som besökare att hitta den information du söker. Lanseringen av vår nya webb gör vi samtidigt som vi öppnar anmälan till årets största event för våra kunder – H.O.U.S.E. 2019. Vi hoppas du ska bli nöjd med båda!

Nu är vi naturligtvis nyfikna på att få veta vad du tycker! Ge oss gärna feedback på info@hi5.se så ska vi fortsätta att fila på webben så att den blir så bra som den bara kan. Förutom att vi kommer ta till oss av de synpunkter vi får in så har vi ytterligare lite spännande funktioner som lurar runt hörnet. Håll utkik så får du se mer av det inom kort.

Varma webbhälsningar från oss på Hi5!