Vårt löfte

En annorlunda IT-partner med hjärtat på rätt ställe

Lyhördhet, flexibilitet och ödmjukhet i kombination med hög kompetens, kreativitet och ett stort engagemang. Det är våra ledord. Vi är medvetna om att det kan låta som floskler. Och så skulle säkert kunna vara fallet om det inte var grundat i väldigt tydliga och väl förankrade värderingar. Ända sedan vi startade vår verksamhet i början av 2000-talet har det varit vår fasta övertygelse att marknaden behöver en annorlunda IT-partner. Någon som verkligen sätter kundernas bästa i fokus och som arbetar långsiktigt, uthålligt och målmedvetet för att åstadkomma det lilla extra som gör skillnad. Ur ett medarbetarperspektiv ville vi förverkliga ett annat ledord som vi många gånger tidigare hade upplevt som floskler, och visa i handling att vi lever som vi lär. Att medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Vi bygger ett vinnande team med dig som kund

Vi tycker att vår idé är lika genial som enkel. Genom att skapa en arbetsplats där vi sätter medarbetarna i första rummet bygger vi ett vinnande team tillsammans med våra kunder. Vi har skapat en arbetsplats där vi kan utvecklas, inspireras och utmana varandra att bli våra bästa versioner av oss själva, samtidigt som vi tar med alla i det viktiga arbetet att utveckla verksamheten som helhet. Hög transparens och stor möjlighet kunna påverka viktiga beslut genomsyrar varje del av vår verksamhet. Vi har helt enkelt byggt en verksamhet med bara ett mål i sikte. Att kunna erbjuda något alldeles extra både för våra medarbetare och för våra kunder. Vi vet nämligen att det går hand i hand. Bara om vi tillsammans med dig som kund känner oss som vinnare kommer vi att kunna åstadkomma något som är långsiktigt riktigt bra och hållbart. Det är vad vi kämpar för varje dag.

Vi är kunniga men ödmjuka

Vi lyckas inte alltid och därför är vi lyhörda för dina synpunkter. Vi har korta beslutsvägar och anpassar oss snabbt när så behövs. Vi bygger spetskompetens inom våra egna väggar och ser till att rätt kompetens finns tillgänglig för dig som kund när du behöver den. Vi vågar också tala om när vi inte kan något. Vi gör hellre det än att låta dig upptäcka det själv när det redan är för sent. Vi tar inte oss själva på alldeles för stort allvar utan tänker att en hälsosam och långvarig relation bygger både på professionalism och en god portion humor och självdistans.

Ovanliga lösningar med magiska resultat

Ibland gör vi också lite ovanliga saker bara för att utmana oss själva. Vi vet inte alltid exakt varför, förutom att vi är för nyfikna för att låta bli och för att vi har en magkänsla att det kan leda till något bra – ibland magiskt bra. Genom åren har vi t ex utbildat oss i att driva förändring på ett mer effektivt och roligt sätt (lösningsfokus), utvecklat våra kunskaper att skriva bättre texter, startat en kunskapsblogg, låtit vår kreativitet flöda i Hi5 Innovation Day och skapat en IT-mötesplats som växt sig till den största och kanske mest spännande i vår region (H.O.U.S.E.). Vi har också certifierat oss på inte mindre än fyra olika ledningssystem, ISO9001 (kvalitet), ISO14001 (miljö),  ISO27001 (informationssäkerhet) och ISO45001 (arbetsmiljö). Vi tycker att det har gjort oss till ett bättre företag – både för oss själva och för dig som kund.

Välkommen till Hi5

Är vi idag din IT-partner så kan du känna dig trygg med att vi kommer att anstränga oss till det yttersta för att förvalta det förtroendet på allra bästa sätt. Har du inte ännu testat oss så hoppas jag att vi ska få chansen. Snarare förr än senare. Och en sak kan jag då lova på stående fot. Vi kommer att göra allt för att du inte ska bli besviken. Jag hoppas att vi hörs och ses inom kort!

Med vänliga hälsningar,

Niklas Tiger, VD

P.S. Har du idéer på vad vi kan göra för att bli ännu bättre? Då är jag oerhört nyfiken att få veta mer. Slå mig en signal eller mejla! Mina kontaktuppgifter hittar du här till höger.

Vill du veta mer?

Image

Niklas Tiger

CXO Advania Hi5

090-250 19

0730-601219

Skicka epost