Vår värdegrund

Tillsammans är vi starkare

Alla trivs inte att jobba på Hi5. Särskilt om du gillar att prata bakom ryggen på dina kollegor, lyfta fram andras fel och brister eller vill stärka relationen till dina arbetskamrater genom att klaga på det som inte fungerar utan att vara villig att bidra till en lösning. Då kommer du inte att tycka om att jobba hos oss.

Om du däremot tycker om att kunna påverka din arbetssituation och får energi av att vara delaktig i att utveckla och förbättra, gillar att omge dig av kreativa, kunniga och lösningsfokuserade kollegor, vill bidra till att skapa en stark vi-anda och ett inspirerande och utvecklande arbetsklimat, och i största allmänhet hellre vill lägga din energi på att utforska lösningar snarare än problem. Ja då är chanserna stora att du kommer att trivas som fisken i vattnet här på Hi5.

Vi väljer noga var vi lägger vår energi

Vi har gett oss den på att lägga all vår energi på rätt saker. Med rätt saker menar vi sådant som har potential att göra vår egen och våra kunders vardag bättre. Vi låter oss inspireras och utmanas av varandras förslag och idéer och ser värdet i att det finns olikheter. Vi löser gärna problem tillsammans och älskar att hitta nya och bättre sätt att göra saker, men vi är genuint ointresserade av att veta varför något inte har fungerat eller vems fel det är. Vi lägger all energi på att åstadkomma positiv utveckling men ingen energi på att beklaga oss. Vi tittar gärna bakåt för att lära oss mer om det som har fungerat bra men struntar helt i att ta reda på något om det som inte har det. Vi tar helt enkelt hellre genvägen till den önskvärda framtiden och vad som önskas (istället för ett problem), än omvägen via den icke önskvärda dåtiden och ändlösa kartläggningar av sådant som ingen ändå vill ha eller fortsätta göra. Det är roligare så. Och det går mycket snabbare. Och vi vill att alla deltar i det arbetet.

Våra värderingar är mer än bara en snygg tavla på väggen

Vår värdegrund lever i allra högsta grad och vi vill att alla ställer upp på den eller hjälper till att förbättra den. Just nu har vi enats om följande hörnstenar som styr hur vi agerar mot varandra och andra som har att göra med oss.

  • Både Hi5 och kunden ska vara vinnare
  • Vi håller vad vi lovar
  • Det ska vara enkelt att göra affärer med oss
  • Vi har hög kompetens och är professionella
  • Vi är ödmjuka, prestigelösa och ärliga
  • Vi visar respekt för varandras arbete och åsikter
  • Tillsammans är vi starkare
  • Vi tar viktiga beslut tillsammans
  • Vi har livsbalans – familjen/fritiden kommer före
  • Kreativt, utmanande, roligt & lönsamt (vår verksamhet)

Vi ser fram emot att få stifta din bekantskap

Känner du att du är en person som har liknande värderingar som oss, som söker en riktigt bra plats att få utveckla dig själv bland likasinnade och som också vill bidra till att bygga något som är större än dig själv. Då rekommenderar vi att du tar steget att höra av dig till oss med en ansökan. Vi ser fram emot att få stifta din bekantskap och att få veta mer om vad du har att bidra med som kan utveckla oss till en ännu bättre version av oss själva.

Vill du veta mer?

Image

Niklas Tiger

CXO Advania Hi5

090-250 19

0730-601219

Skicka epost