Team Hi5 OIK Elit

Ett inspirerande samarbete med Norrland i fokus

Hi5 startade inför säsongen 2017 tillsammans med Obbola IK Cykel ett elit- och utvecklingsteam inom cykling. Satsningen rör i första hand mountainbike och teamet består till 100% av norrländska medlemmar.

På Hi5 har vi sedan länge gett vårt stöd till idrott på både gräsrots- och elitnivå och vi brinner för att inspirera våra medarbetare, kunder och andra att leva fysiskt aktiva liv. Mountainbike är en idrott som alla kan utöva, ung som gammal, amatör som elit, och Obbola IK Cykel har visat att man med en gedigen värdegrund, ett brinnande engagemang och ett stort hjärta kan locka alla kategorier till sin verksamhet. Därför valde vi på Hi5 att stödja denna satsning där vi som ett renodlat norrländskt företag får vara med och lyfta fram den norrländska cyklingen på allvar och samtidigt inspirera fler att ta sig ut i skogen för friskare och mer aktiva liv.

En satsning som visar på norrländska styrka

Det övergripande målet för Team Hi5 OIK Race är att lyfta den norrländska cyklingen, att få strålkastarna riktade på denna sport och visa att vi trots en lång vinter och mer bistert klimat än de flesta andra kan få fram cyklister som konkurrerar på elitnivå.

Det finns på så sätt en tydlig beröringspunkt med Hi5, där vi som norrlandsbaserat företag med vårt utbud av produkter, tjänster och lösningar konkurrerar på elitnivå på en nationell, och ibland internationell, marknad.

Du kan följa Team Hi5 OIK Elit via teamets hemsida på team.hi5.se.


Senast nytt från Team Hi5 OIK Elit

cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received

Vill du veta mer?

Image

Niklas Tiger

CXO Advania Hi5

090-250 19

0730-601219

Skicka epost