Order och leverans

Det ska vara enkelt att handla IT-produkter

Vi hjälper dig när du ska köpa IT-produkter, oavsett om det är enskilda datorer, tillbehör till mobiltelefoner eller hela datacenterlösningar. Vår kundtjänst finns där för att hjälpa dig med att hitta rätt produkter för dina behov.

Hör av dig till oss

Vår kundtjänst har öppet helgfri vardag kl. 08.00-17.00 (lunchstängt kl. 12.00-13.00). Du är välkommen att ringa oss på 090-25000 eller att registrera ditt ärende direkt i vårt ärendehanteringssystem genom att skicka ett mail till order@hi5.se Vi kontaktar dig sedan kort därefter för att se till att du får den hjälp du önskar.

Handla i Store5

I vår webbshop store5 hittar du produkter från alla ledande tillverkare. Vi hjälper till i hela processen från order till leverans och håller dig uppdaterad kring din orderstatus. Använder du dig av vår webbshop får du också en sökbar orderhistorik med leveransinformation så att du alltid har koll på alla dina inköp.

Skräddarsydda lösningar för enklare vardag

Kontakta oss på kundtjänst så kan vi berätta om hur vi kan skapa lösningar för att underlätta vardagen för dig som inköpare av IT-produkter med bland annat paketeringar, kundunika produktkataloger, attestflöden, konfigurationstjänster, återvinning och mycket mer. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vill du veta mer?