Lediga tjänster

Vill du arbeta på ett ovanligt bra företag?

Vi på Hi5 är ständigt på jakt efter nya medarbetare som passar in hos oss. Vi värdesätter inställning, attityd, värderingar och viljan att vara med och utveckla vårt företag minst lika mycket som ett CV fullmatat med formella meriter. Vi vill helt enkelt lika mycket veta vem du är som vad du kan innan vi bestämmer oss. Det är också lika viktigt att du ska gilla oss som att vi ska gilla dig. Därför får du som söker jobb hos oss också möjligheten att träffa ett flertal av dina framtida kollegor som en del av rekryteringsprocessen.

Vill du utvecklas tillsammans med några av landets mest kunniga kollegor, och samtidigt ha stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling, så erbjuder vi en kreativ och utvecklande arbetsplats där alla som arbetar hos oss också tar en aktiv del i att forma vår långsiktiga plan. Vi tar alla viktiga beslut tillsammans och samtidigt som vi vill erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga för våra medarbetare vi vill också vara den mest kompetenta, flexibla och långsiktiga samarbetspartnern för både våra kunder och våra samarbetspartners. Vill du vara med att bygga framtidens Hi5? Hör av dig till oss redan idag!

Vi söker ständigt nya medarbetare

Nedan hittar vilka lediga tjänster vi har just nu. Du är också alltid välkommen att skicka in din spontanansökan genom att skicka ett personligt brev och bifoga ditt CV till niklas.tiger@hi5.se. Givetvis hanterar vi din information med allra största diskretion.

Välkommen med din ansökan!

 

arbetsplats för support och felanmälan

Konsult inom klienthantering och automatisering

Umeå & Luleå
Allt fler företag och organisationer anlitar oss för att automatisera och hantera alla deras arbetsplatser. Därför behöver vi nu bli fler.
Exjobb/praktik

Exjobb/praktik

Umeå & Luleå
Oavsett om du har en färdig idé eller är öppen för förslag från oss gällande ditt ämne så är du välkommen att höra av dig när du ska göra ditt exjobb.
Hi5 Umeå söker utvecklare

Utvecklare

Umeå
Vi är i stark tillväxt och är därför alltid på jakt efter målmedvetna utvecklare, både seniora och juniora.
Konsulter inom server-, lagring- och nätverksinfrastruktur

Konsulter inom server-, lagring- och nätverksinfrastruktur

Umeå & Luleå
Våra konsulter inom server, lagring och nätverk tillhör några av landets allra vassaste. Nu behöver vi förstärka teamet ytterligare för att hinna med alla spännande projekt och uppdrag. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Image

Niklas Tiger

VD, Styrelseledamot

090-250 19

0730-601219

Skicka epost