Aline Erixon vinnare av iPAD 3G från Hi5 vid Umeågalan

Hi5News

Hi5 deltog vid Umeågalan 2010 som galapartner med tjänsten norrmoln.se. Under akt 1 kunde deltagarna i Hi5:s utställningsmonter lära sig mer om våra tjänster i Norrmoln och även delta i utlottningen av en iPAD 3G.

Vinnare blev Aline Erixon, student vid Handelshögskolan, Umeå Univeristet. Vid bad Aline skriva några rader om sig själv och hur hon tror att hennes nya iPAD kommer att vara till nytta. Aline skriver:

”Aline Erixon, 26 år från Stockholm huvudsakligen. Går sista året på handelshögskolan vid Umeå universitet,  läser civilekonom med inriktning mot service management (och marketing) på kandidatnivå och management nu på D-nivå. I januari ska jag börja skriva på examensarbetet. Tanken är att jobba inom management strategy, leda och framförallt utveckla företag. Jag har under min studietid engagerat mig mycket i HHUS, studentföreningen på handelshögskolan. Just nu sitter jag som ledamot i styrelsen.

Jag är i jobbsökartagen vilket gör att jag kommer att använda iPADen till det, enkelt att skriva upp nåt man kom på, kolla upp ett företag etc. Jag har i detta syfte även startat en blogg, vilken såklart kommer att bli smidigare att uppdatera med iPADen. I skolan kommer den också att användas för att hänga med i föreläsningsanteckningar etc. I HHUS-sammanhang finns det stor potential i iPADen, mobiliteten är det värdefulla!”

Vi på Hi5 säger stort grattis till Aline och önskar henne lycka till med de fortsatta studierna och jobbkarriären!