Utbildning

Våra lärare kommer direkt från verkligheten

Alla våra utbildningskonsulter arbetar till vardags med tekniskt konsultarbete ute hos våra kunder. Detta vill vi framhålla som en stor fördel för Dig som kund, då de som håller utbildningarna också har omfattande praktisk erfarenhet inom sina respektive områden.

Som kund till Hi5 kan du utbilda dig hos samma konsulter som till vardags arbetar i Er och andra företags IT-miljö. Detta ger Er fördelar både gällande praktiska exempel under utbildningen och möjlighet till stöd och support efter genomförd utbildning. Våra utbildare har en gedigen erfarenhet i lärarrollen och har gott renommé bland tidigare kursdeltagare. Fråga gärna efter referenser!

Hi5 erbjuder spetskompetens!

För att hela tiden ligga i framkant av den tekniska utvecklingen satsar vi kontinuerligt på vidareutbildning och certifiering av våra konsulter. På detta sätt skapar vi förutsättning för att tillföra våra kunder bästa tänkbara kompetens!

Vårt erbjudande

Umeås bästa kursutbud

Hi5 har inlett ett samarbete med Arrow ECS education, vilket innebär att vi nu kan erbjuda ett utökat utbud av kurser från Citrix, EMC, Extreme Networks, IBM, McAfee, Microsoft, Symantec, Trend Micro och VMware, där många av dessa kan levereras på plats i Umeå.

Vänd Er till oss på Hi5 så hjälper vi er hitta lösningar på alla Era IT-utbildningsbehov!

Läs mer om vårt utbud på vår utbildningsportal.

Se våra schemalagda kurser här.

Hi5 är Microsoft Learning partner

Vi är auktoriserad Microsoft utbildningspartner och erbjuder därigenom Micromesofts officiella utbildningar. De flesta kurser är certifieringsförberedande, vilket innebär att du efter genomförd utbildning har möjlighet att klara en certifiering. Utöver standardutbildningarna i vårt kursutbud erbjuder vi också anpassade utbildningar inom många olika områden. Hör av dig om du vill veta mer om våra anpassade utbildningar!

I och med detta kan vi nu även lösa in de vouchers ni får i ert SA avtal med Microsoft.

Inte bara teknik på schemat – Solutions Focus för ledare

Under 2012 genomförde Hi5 en omfattande intern utbildningsinsats inom förändringsmetoden Solution Focus och idag tillämpas metoden både internt inom organisationen och i alla former av kundprojekt. Vi har nu nöjet att i samarbete med Mindleap AB (www.mindleap.se) kunna erbjuda våra kunder motsvarande utbildning, riktad till chefer och ledare som vill vässa sina förändringskompetens och hitta nya och mer effektiva metoder att skapa positiv utveckling i sina egna verksamheter.

Läs mer här.

Välkommen till vår utbildningsverksamhet!

Mer information